Hemtjänstexpert

Anna Kolmodin

Coachingprogram för självledarskap och hållbarhet

…och för att skapa ett liv utifrån dina egna värderingar. Jag är en erfaren coach, och har coachat både ledare, medarbetare och privatpersoner. Ofta går ju arbetsliv och privatliv ihop, och i coachingen jobbar vi med en helhetssyn på människan, för att skapa det liv du vill leva och den arbetssituation du verkligen vill ha. Jag har utbildning som coach, certifierad av ICF, jag är utbildad handledare och har gått en gruppledarutbildning i ACT, en utbildning i motiverande samtal och en massa annat. 🙂 Läs mer om min formella kompetens på sidan om mig, om du vill vet mer.

Coachingprogrammet består av sex samtal à en och en halv timme via Zoom, utspridda med 2-4 veckors mellanrum. Du kan själv välja fokus, om du vill arbeta mer med din livsbalans, eller helt inrikta dig på din arbetssituation. Till samtalen hör övningar och du kommer att få ”hemuppgifter” mellan samtalen, dessa kommer att anpassas efter vad vi kommer fram till och vad du vill jobba med. Målet är att du ska känna att du tar dig vidare i ditt liv, och att du får bearbeta de eventuella svårigheter och utmaningar du står inför, men också hjälpa dig att leva och jobba utifrån dina värderingar, se dina styrkor och ge dig verktyg att hantera den oundvikliga stressen. Vi jobbar en hel del utifrån ACT: Acceptance and Commitment Theraphy, som det finns en hel del forskning om, denna forskning visar att detta är en väldigt effektiv metod för att minska på stress och att skapa ett liv som man verkligen vill leva. I paketet ingår också en fin anteckningsbok och en kortlek med ACT samtalskort, som vi kommer att använda under ett par av samtalen. Dessa skickas till dig när du anmäler dig.

Övningarna kan komma att anpassas utifrån vad du vill jobba vidare med.

Programmet kostar 18 000 kronor exkl moms och stäcker sig över 10 – 40 veckor, beroende på hur långt uppehåll du vill ha och behöver mellan samtalen (jag rekommenderar 3-4 veckor mellan samtalen). I priset ingår också mailsupport om du har frågor eller funderingar som du behöver bolla mellan samtalen. Jag vill att du ska känna att jag alltid finns där för dig.

När du anmäler dig får du lämna uppgifter både gällande dig själv och din egen adress, men också faktureringsuppgifter till det företag som ska betala för din utvecklingsresa, glöm inte att uppge eventuell referens. Fakturan skickas när du anmäler dig och har en betalningstid på 30 dagar.

Vill du ha mer information innan du bestämmer dig, så kan du boka ett info-samtal med mig. Ring eller maila!

Men om du redan är superpeppad och vill anmäla dig och betala direkt, gör det här (det går även att dela upp betalningen i fyra räntefria avbetalningar via Klarna). Vill du betala via faktura – anmäl dig här. Jag återkommer inom en arbetsdag till dig via mail för att boka in vårt första samtal, och postar dina anmälningspremier direkt till dig.